nu var glada julen slut slut slut!

Jaha da var den glada julen slut.. Aven om det inte var sa mycket till jul men samtidigt nagot jag var beredd pa och som absolut var nyttigt for mig att uppleva. Dagen innan julafton maste jag nog erkanna var riktigt jobbig. Det var varmerekord med over 40 grader och man kunde inte gora annat an att ligga pa sangen och svettas bort(jag tackar gud for vattenmelon och flaktar) Men nagra samtal ifran mormor och basta mostern kajsa gjorde det battre.

Pa julafton var det mest att ta det lugnt och ata pap :p Denna pap som forfoljer en i tid och otid, men man blir matt pa den :) Var inne i Hazywie (valdigt valdigt osaker pa stavningen dar) pa julafton och har nog aldrig skadat en san folkmassa eller jo New York pa nyarsafton var ratt saftigt men alltsa i kopcentret var det minst hundra grader varmt och folk koade for att komma upp for trapporna. (har en bild pa detta som jag tanker lagga ut senare men sitter just nu pa ett mysko internetcafe i johannesburg och det kanns inte helt hundra)
Anna och jag bytte julklappar pa kvallen och at jultomteskum samt lyssnadepa EMD, Carola och Peter Jobacks jul skivor. Det var varan lilla jul :) Anna har med sig sin barndomsnalle emil hit och jag har ingen (jag hade kunnat ta med min tjocka,stora otroligt misshandlade kanin snuffe men min mamma har gomt denna varelse, eller slangt den, mer troligt att hon har slangt den faktiskt nu nar jag tanker efter "hutta den lennart") sa hon gav mig en egen nalle som har fatt namnet gerard efter hulken gerard butler!
Anna fick ett silver armband av froken andersson som jag tror hon blev glad for :)
Pa juldagen var vi i kyrkan och fick julevangeliet uppspelat pa tsonga (aven har valdigtosaker pa stavningen) det var intressant, man har sett det sa manga ganger sa man behovde ingen tolk.

Nu ar jag och anna pa vag till durban igen. Gillar stan skarpt! Och med tanke pa att verkligen allt ar bokat over nyar sa hade vi tur som fick ett rum pa anesteys! Kommer lagga upp bilder darifran ocksa.

Tack for alla gulliga julhalsningar om ni visste vad det varmer! :)

Kramar och karlek till er allihopa!


Kommentarer
Postat av: lisa m

god jul!!

Grymt imponerad att tomteskummet överlevde ända fram till julafton. Mitt lösgodis med "Do not open until Christmas" var slut innan decembermånad..

Har nu firat två dagar jul ,men har två kvar. Toppen det här med olika samfund och traditioner, då får man göra det roliga massa gånger:)

Stor kram och hoppas allt är bra med er båda!

lisa

2009-12-28 @ 20:53:04
Postat av: Magnusson.

Hej!

Nu har det varit nyårsafton i 25 minuter här. Jag ska strax gå och sova, men vill önska dig gott nytt år först =) Hoppas du mår bra, och njuter av värmen.

Jag tänker på dig.

Kram Anna

2009-12-31 @ 00:26:04
Postat av: elin

Hejsan min sotaste underbara van!! jag saknar dig apmycket! hur har ni det??



sanna och jag ar nu pa semester i sodra indien och har det fantastiskt! vi badar och badar och badar och det ar strander med tusen kokospalmer och fruktsallad:D mums!



det ar sa sjuukt att vi redan varit borta tva manader! sa jag att jag saknade dig:D kramar fran ett svettigt indien

2010-01-08 @ 08:34:10
URL: http://elincederqvist.bloggplatsen.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0