saknar kaffe men sydafrika ar bra fantastiskt anda!

ojojojojoj vad jag trivs med livet i sydafrika. Det tog mig tvva mander men nu har jag svart att se mig lamna det. Allt rullar pa sa bra och trots att det ar smatt kaos pa forskolan da vi har 65 barn pa en yta bestaende av tva sma rum och en "sal". Men det ar fantastiskt skoj. Nar jag kommer hem kommer jag vara en supermamma! Aldrig forr har jag bytit sa manga blojor eller matat sa manga bebisar men nar man har  dem i knat och de tittar pa en med sina morka ogon sa smalter man!

Forra veckan var det min tur att aka pa och bli sjuk. Med en feber pa 40, 1 grader blev till att aka till det lilla sjukhuset i mkhuhlu och kolla sa man inte fatt malaria. Hade en valdans tur da det visade sig att det bara var en halsinfektion. Efter anbiotikakuren och nagra verktabletter som jag fick blev jag frisk igen men oj vad ynklig man blir nar man ligger sjuk langt hemifran.

I helgen var vi och halsade pa vanner ifran mkhulu som bor i pretoria. Gick pa zoo, bio och bara chillade en hel helg, det var nice! Dock tog vi taxibussen hem. En resa pa fem timmar i en smockfylld liten vit toyotabuss som spelade afrikansk 80 tals pop. Det var en upplevelse maste jag saga!

I helgen ska vi till Neilspruit och traffa missionars bror. Ska forsoka att se fotbollsstadiumet ocksa. Uppdaterar mer med bilder och annat efter helgen!

Hoppas allt ar bra! Saknar er alla!

Karlek och Kramar!


RSS 2.0