SEMESTER = REGN

Nu var man framme i Durban, denna soliga och bikinivanliga stad. NOT! Sen vi kom hit sa har det regnat konstant. Durban ar lite som vaxjo hehe! Men hostlet som vi bor pa ar verkligen hur bra som helst. Det vimlar av surfarkillar samt en mysko snubbe med stamning som bor/jobbar/semestrar har.
Jag och anna fick honeymoon sweeten (yes vi ar nu ett lesbiskt nygift par) det ar en bunglao med havsutsikt och en dubbelsang. Standarden ar kanske inte den basta men personalen ar verkligen great! Hjalper en med allt.
Gjorde en fantastisk tabbe ala emelie andersson innan idag. Dusharna ar visst unisex dushar vilket jag och anna inte tankte pa sa efter att ha rest ett dygn sa var det ratt lockande med en dush. Sa nar jag da hade duschat klart skulle jag stracka mig efter min handuk varpa tva brittiska surfkillar star utanfor dorren och sager med en valdigt stark brittisk accent "ohhh im soooo sorry" Vad sager man i en san situation??? halledah!

Skriver lite mer imorgon samt lagger ut bilder. :) men forrutom regnet och den glomda telefonen sa mar jag toppen!

PEACE!

Kommentarer
Postat av: elin-pelin och sanna-panna!

men hallå älskade vännen! hur har ni det?

ser att ni leker med underbara barn precis som vi gör här i indien:D vi saknar er FETT mycket! sitter och apskrattar åt era mathistorier och trodde att det tog priset men du i duschen kan ju inte ha varit tråkigt heller... här borta har vi snabbt insett att vårt egentliga syfte med vår resa är att skämma ut oss. det är vi ganska bra på... typ klippa av fingrar och skjuta bollar i ögonen på små barn, paja ett hus..jaja, det vanliga du vet...



men kan du fatta att det snart är jul?!?!? och så sitter vi här och svettas som grisar..idag har vi också haft lektioner helt själva (läraren tänkte typ: hm.. nu smiter jag och tar rast) så nu är vi helt slut, hehe.



hoppas ni har det underbart och att ni får många magsjuks-fria dagar:D



pössar från indianerna!

Postat av: Kajsa

Emelick,hm....Jag säger inget om ...misstag

Hoppas i alla fall solen kommer igen och att ni får underbara dagar.

Va rädda om er.

Stor kram Kajsa

2009-12-05 @ 19:08:32
Postat av: lisa magnusson

Hej!!!!

vill bara skicka en liten hälsning från egypten. har varit i väg på utflykt till mc donalds med barnen som bor på gruppboendet i skolan ikväll. Trevligt. Men grymt frustrerande när man inte kan göra sig förstådd (som du kanske vet...)

Spännande att läsa lite om er. vi gör verkligen helt olika resor. Vi äter inga larver eller så, men får uppleva mycket annat. Är dock mer storstadliv. Men frustrationen över allt som är annorlunda finns även här :)

Stor kram och hälsa Anna så gott!

kämpa på så ses vi i april!

2009-12-05 @ 21:21:08
Postat av: Anita

Skönt att du e precis som vanligt glömmer saker, missar bussar o gör bort dig i allmänhet. Himla kul läsning. Ha det riktigt bra o skriv en hel massa så man kan få lite kul här hemma också.

Kram Anita

2009-12-10 @ 10:22:13
Postat av: Renée o Roland

Hej kära du!



Vad mycket ni får vara med om, man blir riktigt avundsjuk. Här hemma är det nu riktigt kallt, ca 10 minus och det är man ju inte van vid här vid kusten. Det verkar bli en vit jul och det har man ju ingenting emot. Förstår att det är svårt för er att känna in nån julstämning. Tur att Jesus finns hela tiden och överallt, inte bara på jul! Ikväll har vi haft "Julens sånger" i bygdegården Knäred och som vanligt mycket folk, så vi träffade bla dina föräldrar och fick höra lite hur du mår och har det. Hoppas förkylningen ska släppa. Ha det nu riktigt skönt och var rädd om dig på alla sätt och vis. GOD JUL OCH GOTT NYTT ÅR.

kram Renée o Roland

2009-12-20 @ 21:45:04
URL: http://www.emgoesafrica.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0